Sens Music și Sens Music Production

Arta, în esența sa, este cea mai frumoasă și profundă modalitate de a exprima creativitatea unui suflet de om. Astfel, muzica este una dintre cele mai pure forme de artă, cu ajutorul căreia exprimăm și trăim sentimente.

Și iată că din 2004 și până în prezent am ales să activăm ca o companie de Management Artistic sau, cu alte cuvinte am ales să promovăm frumosul prin arta muzicală.

Fiind singura companie de profil din R. Moldova, cu filiale în România și Ucraina, ne axăm și în continuare pe 2 direcții majore, reflectate în identitatea Sens Music și Sens Music Production, 2 pagini bussines active pe rețelele de socializare.

Sens Music presupune totalitatea serviciilor de impresariat artistic, producție muzicală, publishing și organizare de evenimente.

Pe de altă parte, Sens Music Production reprezintă servicii de închiriere echipamente scenografice pentru orice tip de eveniment public, corporate sau privat, oferind în chirie: sunet, lumini, scenă, ecranuri Led, corturi etc.

Pe tot parcursul activității companiei tindem continuu să promovăm și să dezvoltăm industria muzicală autohtonă; să descoperim și să creștem artiștii noștri, totodată dezvoltând domeniul cultural din R. Moldova.