NIKITA

Piața industriei muzicale își completează rândurile prin apariția unui nou proiect promițător. «NIKITA» este numele artistului creativ, pasionat de muzică și viața artistică. Nikita este un muzician ambițios, autodidact ce tinde spre desăvârșire. Cântă la chitară și exersează vocalul de mic copil, fiind ajutat de fratele său mai mare. În doi, cu fratele său, au debutat pe YouTube, cu două clipuri, în cadrul trupei «Camera 65».

«L-am observat în rețelele sociale și am sesizat că are priză la public. Mi-a părut talentat și mult prea visător, m-am gândit atunci la oportunități: de ce să nu-i dau șanșa unui tânăr, să-l ajut să decidă care vis, din cele o mie, este prioritar? Evident, prioritate a avut muzica și, astfel, Nikita a devenit artist al labelului Sens Music», a declarat fondatorul Sens Music, Vlad Costandoi cu ocazia lansării clipului «1000 Vise».

Nikita, cu numele sau de buletin Nichitișîn Victor, este originar din municipiul Soroca, Republica Moldova și datorită relațiilor de colaborare dintre Sens Music Moldova și Roton Romania s-a reușit această coproducție muzicală, filmată de echipa SpoialăBrothers. Imediat după lansarea clipului Nikita va pleca la București, unde va persevera asupra noilor melodii, în studiourile Roton Romania.