Concert „Gașca Zurli” la Chișinău, 2016-2018

Gașca Zurli a ajuns în premieră și la Chișinău! Trupa a reușit să sustină un șir de spectacole pe parcursul anilor 2016-2018, evoluînd de fiecare dată cu un program special, în fața publicului chișinăuian, la fiecare spectacol venind cu o producție nouă, savuroasă, pe placul celor mici cît și a celor mari, prin care și-a  propus să îi împrietenească pe copii cu valorile bune, transformînd educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei.

Gașca Zurli reuşeşte să adune zeci de mii de spectatori și are 13 spectacole diferite care au făcut înconjurul României şi au schimbat relaţiile dintre părinţi şi copii. Conceptul a fost inventat de Mirela Retegan, din dorința de a crea un produs de divertisment pentru toată familia și a devenit cea mai mare companie privată de evenimente pentru copii, este trupa fenomen în teatrul de animație și este un brand 100% românesc.

Zurli e prima companie din România care și-a conceput spectacolele și evenimentele luând în considerare și efectul post spectacol, iar Povestea Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat.