Gustar music festival 2016

Sens Music prezintă cel mai important festival muzical al anului – GUSTAR music festival 2016,

la Furceni, Orhei, pe 5 -7 august 2016. 

Ediţia a șasea a Festivalului internaţional GUSTAR se desfăşoară la Furceni, Orhei şi anunţă principalele sale atracţii: Figli di Madre Ignota (Italia), Loredana (România), Vanotek (România), Vali Boghean (Republica Moldova), excursii în zone istorice, numeroase activități și workshop-uri din art zone, book zone, relax zone, techno zone, târguri și expoziții… şi un camping  în zona festivalului. Pentru prima dată în istoria festivalului avem două scene, evenimentul fiind dedicat tuturor vârstelor și preferințelor culturale.

Deschiderea oficială a festivalului, conceput şi organizat de „Sens Music” este anunţată pentru ora 16.00, la 6 august, iar accesul în zonă este permis începând cu ora 18.00 deja din 5 august 2016 pentru deținătorii de abonamente.

Evenimentul este organizat cu suportul Fundaţiei Est-Europene din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida).

PROGRAMUL FESTIVALULUI GUSTAR 2016

  • Kids Zone: activități socio-educative pentru dezvoltarea armonioasă a copilului şi jocuri cognitive și sportive pentru copiii de toate vârstele.
  • Relax Zone – destindere și atmosferă de vacanță, hamace și canapele confortabile în cea mai relaxantă zonă a festivalului.
  • Book Zone – cărți și odihnă prin lectură.
  • Techno Zone – zonă destinată reîncărcării telefoanelor, laptopurilor, gadgeturilor etc.
  • Excursii turistice gratuite organizate în Parcul Orheiul Vechi: Băile tătăreşti din Orheiul Vechi, Cetatea getică de la Butuceni, Locuinţele de piatră, Biserica medievală, Mănăstirile rupestre din Orheiul Vechi, Biserica Sfânta Maria.
  • Ateliere interactive cu meșteșugari: fiecare oaspete va avea posibilitatea de a crea produse lucrate artistic, împreună cu meşteşugarii prezenţi la festival.
  • Bucătărie națională și internațională: o gamă variată de bucate naționale și internaționale.

http://biletonline.eu/ro/event/66/Gustar-2016.html

http://gustar.md/ro/pages/about/